Wednesday, February 5, 2025
spot_img
05/02/2025
AnasayfaSporGalatasaray deplasmanda Malmö ile 2-2 berabere kaldı

Galatasaray deplasmanda Malmö ile 2-2 berabere kaldı

UEFA Avrupa Ligi’nin 6. haftasında temsilcimiz Galatasaray deplasmanda Malmö ile karşı karşıya geldi. Mücadelede 1-0 geri düşen sarı-kırmızılılar, maçtan 2-2 beraberlikle ayrıldı.

UEFA Avrupa Ligi’nin 6. hafta karşılaşmasında İsveç ekibi Malmö sahasında temsilcimiz Galatasaray’ı ağırladı. 4 gol çıkan mücadele 2-2 eşitlikle sona erdi.

UZATMADA YIKILDI

Ev sahibi ekibin gollerini 24. dakikada Erik Botheim ve 90+2’de Sergio Pena kaydetti. Cimbom’un golleri ise 43. dakikada Elias Jelert ve 56’da Yunus Akgün’den geldi.

12 PUANA ÇIKTI

Bu sonucun ardından G.Saray namağlup serisini sürdürdü ve 12 puana yükseldi. Malmö ise 4 puana ulaştı.

Ligin 7. haftasında Malmö 23 Ocak Perşembe günü sahasında Twente’yi ağırlayacak. Galatasaray ise 21 Ocak Salı günü sahasında Dinamo Kiev’i konuk edecek.

RELATED ARTICLES
spot_img

EN ÇOK OKUNANLAR